BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, March 10, 2012

10/03/2012

Hari ni genap 2thn aku bkerja d Globinaco Sdn.Bhd at Kolombong in industry Road Maintenance. Hehehehe....byk aku pelajari d company aku bkerja tu. Bygkn, lari dr bidang aku study dulu...IT ke Audit...mcm? Hahaha...jauh skali. Btul jg kata my mum, apa yg kita pelajari time U, xsemestinya kita kerja dpt bidang time study dlu. So far, ok...aku dpt pelajari dlm Audit. To say thanks my bos coz teach me in Audit & ISO...:) Tp byk lg aku kena blajar tu. Aku ngaku, byk lg mau d pelajari.

Hari ni jg aku & staff2 glob buat training bowling d CPS Bowl. Fuh! punya la siok...Mcm2 gelagat aku nmpk. Yg buat training tu 3 ppuan(aku, Estlla & Shannen) & 5 lelaki (Sobrie, Sibli, Yaakob, Ah Chin & Osman)..Tp jgn....wpun drg ni pd mulanya masuk longkang, tp potensi makin meningkat. Terer2 lak drg ni main. Xpa...ada next game lg tu pd next week. Aku ikut tu...Hahahaha...bkn ketagihn tp mmg biasa main. Kekdg main with family @pun sm my bf...:)

4 comments:

Dayz J said...

jadi kita lawan lah ni nanti? sebab aku wakil amc.

AyeeN_Ain said...

Hahahaha...mcm gitu la...ngam la tu...bjmp kita..dr universiti smpi keja...mcm? Hehehe...mesti ko terer tu kn?

Fedy Fidelis said...

hai there... sy sdg cari info pasal GloB then ternampak blog ni... boleh tanya kh? biasanya pelajar2 yg praktikal di GLob brapa elaun nya? ada?

AyeeN_Ain said...

Fedy Fidelis: Hurm...not sure...:)