BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, July 31, 2012

Tragedi 30/07/2012 di Office

Hi & good day;

See above the title tu...heheheh... ada pencuri masuk..xsangka ini tjd eh...Padahal ketat suda ni security d ofis ni siap ada CCTV & Alarm. but pencuri is very2 licik & smart..dia masuk female toilet..coz d situ no alarm but have a CCTV outside...but he's xhirau tu CCTV..Kejadian ni blaku pd 30/07/2012 jm2.15am..aku tgk kat CCTV tu. Mmg rs lucu ada la...coz aku tgk pencuri tu mcuri heavy rain time lg tu..Bygkn bole dia tu panjat tingkat female toilet tu without tangga. Very2 smart him. Hehehe...sesuda tu, pencuri tu selongkar department 'Contract' bhgn Claim. Hurm...Jgn heran, pencuri tu siap mbw alat2 cungkil drawer tau..Abis drawer kat situ..xsmpi 5 saat, buka drawer guna cungkilnya tu..Hebat sgt..Selain tu, dia selongkar department Operation & Engineering (O&E). Org tu ambil duit & camera tanpa mbw beg ya...sisip ja d sluarnya tu...penuh..Hahahah...Yg lucu tu, pencuri tu kuar dr tingkat female toilet tu mcm melompat spiderman lak..Yala, terjun ja ba wpun keadaan basah & sejuk giiiteeeww...Maklum la...kurus...

So, nasihat, apa2 brg bharga @pun duit, dont put in the office wpun ada CCTV ka...alarm ka...pencuri tu ttp licik..Mntau ada yg mggunakn ilmu..:p ekekekekeke...;) Peace...!!!^-^

0 comments: