BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, August 18, 2012

Last day in Month of Ramadhan (Fasting Month)

Assalamualaikum & good day;

Hi..wah...ari ni last day kita bpuasa(18.08.2012). Huhuhu...ndak rs kn...cm br ja kita bpuasa. Pejam celik pejam celik esok raya suda. Rs sedih tu ada coz semlm last day solat trawih lg...Na, tggu next yr, mudah2an d pjgkn umo...Amiiiinnn..Ok...aku post blog ni aku brada d ofis. Hehehe...actually, ikutkn aku cuti ba ni. Tp ari ni is Saturday, half day lg...so, alang2 la keja ja..Cuti pun cm kira rugi sgt2 coz half day...Hahahaha...Lgpun ada keja mau d siapkn seblum aku cuti next week slama semggu. Na, semggu ba aku cuti, xpenah2 aku cuti cm tu...Ngam2 tkena tarikh yg xsibuk keja jg. :) Slama semggu cuti tu mudah2an aku dpt p open hse kwn2 aku. Tu pun klu drg ada jemput la. Actually, kami blk twu tuk thn ni pd raya ke-2 but memdgkn my bro xdpt cuti coz br masuk keja...so, braya d KK la...tp ok ba braya d KK, aku suka lg. Save jg duit ba. Bole rehat2 d uma.

Hurm, ari ni cnfirm aku akan kelam kabut kemas uma. Ptg tu br aku tkemas uma smpi la mlm jwpnnya...Hehehe...bilik aku lg la...sakit mata memdg klu korang tgk..Hahahaha...Yg paling leceh, suda kemas, pastu bhambur blk. Mau kemas blk, MALAS ah...heheheh..begitu la tabiat aku. Aku ni ikut mood, klu dtg rajin...rajin sgt...klu mls, mls sgt2 la..My family yg fhm prangai aku tu. xtau lak klu suda kawin nnt, xtau la...mudah2an rajin la...Hehehehe...

Ok, apa2pun aku ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL'FITRIL, MAAF ZAHIR & BATIN kpd semua umat Islam d Malaysia ni. Mudah2an pd bln syawal ni kita bgembira ngan meriah & bsederhana. Amiiiinnnn....:*

0 comments: