BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, November 28, 2012

Haluu....


Assalamualaikum & Hi…
Lama rsnya aku post d blog ni. Hahahah…Bz tu mmg la…d smping tu ada mslh2 yg nk slesaikn. Mslh tu biarlah aku sj yg tau. Xda org lain tau tmasuk my family & kwn2..Mslh tu suda lalu..Sakit kpala klu d fikirkn. Klu ada lg yg mcucuk2 blkg kita, pastu batu2 apikn kita. Na…apatah lg ada yg talam 2 muka..Bkn talam 2 muka, xtau la brapa talam suda tu. Bole buat kuih talam suda tu. Hahahaha..tp cnfirm xsedap..xlaku d jual…;P Kita bgs2 melayan ngan baik..d sblk, hanya Allah sj yg tau. Don’t worry, aku bkn cm dlu lg yg suka pendendam @pun mbenci org.Klu dlu yes…tu time university…tp myimpan suma tu. Xsuka trus xsuka la tu..xtegur trus tu.Now, Alhamdulillah…skit demi skit prubhn tu dtg sendiri dgn bantuan yg Esa & jg diri sendiri..Sikap prubhn tu mdewasa aku, bkn krn mslh lalu but mmg dtg sendiri..Klu ada org yg mghina, mcaci, mbenci sm aku, aku t’senyum sj. Xyah nk dendam2 @ mbenci sgala. Aku pun sedar byk kekurangan, bkn perfect sgt. Yg aku tau Allah ada. Dia tau sgala2nya. Hanya seorg ppuan ja tau prubhn aku ni, kira ‘kakak angkat’ la..Thanx ya kak coz mgerti mslh aku slama ni. Dia la yg aku curah sgala mslh aku & feedback amat mberangsangkn. Kira motivation la..Luv u kak…:*

Wow!!! Xlama lg masuk bln December..Heheheh…mcm besa…***tet*** Biarlah rahsia…Kali ni ada kurang skit b’banding yg dlu rs completed, now kurang..huhuhu…xpa la…mgkn suda lupa la tu…L Hurm..bln December ni jg aku bz sm keja, biasanya outstation..ke mn..biarlah rahsia..Apa2 hal aku xmau suda share2 cm dlu. Aku lbh senang bdiam diri & slesa sgt skg ni. Skg aku byk bdiam diri b’banding dlu. Org tanya, aku jwb iya @ x ja…Jgn ckp aku sombong pula ya. Aku mmg cm tu..tu la aku time dlu2 suda kembali..Welcome back Ain..heheheh…

Ok ah..xtau apa nk katakn lg..Lbh baik diam drpd byk ckp. Ckp bila perlu & penting ja. Bgurau pun mesti ada but tgk keadaan sekeliling. Klu ckp kosong yg ntah2 apa tu…wasting time..Sori…Caw dulu…mmmmuuuuaaahhhh….:*

0 comments: