BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, December 18, 2012

Kejadian berlaku secara xsengaja...:)


Assalamualaikum & Hi semua…J

So, apa mcm korang, sihat? Ceria? Ini la keboringan sgt suda aku ni. Klu da keboringan, cnfirm akan post d blog..heheheh…Hurm..spjg bln 12 ni mcm2 blaku pd diriku d luar @pun dlm. Xpa…aku cite 1 per 1 ye. 1st skali ttg outstation. Ok…br2 ni aku ada outstation ke Tambunan, Keningau & Tenom. Aku ke sn m’audit with my frens. Hurm..cm biasa..pening jg kepala cek2 document tu but cek secara slowly. Hehehe..kekdg bikin tension jg tu..Ngam2 lg time tu mood aku xbrapa. Mood dtg bulan la citenya..1st day lg..Haih..nasib time tu audit..klu x..murung ja mood aku tu..Hahahaha…Tp pjlnan dr KK ke Keningau..Kami guna jln Keningau Kimanis. Jln yg bahaya…Why I say it? Coz byk suda accident d situ. Time tu aku hanya mampu bdoa & btawakal ja..Alhamdulillah..safe ngan slmtnya. Kami ke sn ngam2 musim buah…wawawa, apa lg my frens mmg “hantu” durian..Na…ni kali la…siok eh drg mkn..menikmati ba, aku hanya menonton ja la..Mmg aku mkn durian but sejak ada kes dahulu2..xmau suda mkn..NEKAD k…:p Sggup lg aku mkn MANGGIS..My favourite fruit tu…Klu bole mghadap sendiri2, xmau share2..Hahahah…Jahat kn? Ok, dlm pjlnan blk dr Tenom ke KK, bole2 aku mabuk..gila eh..xpenah2 tu..Bygkn aku menahan muntah aku tu. Ngam2 my fren drive laju..Ok jg la..awal smpi d KK jg..aku pejamkn mataku time tu..Sesuda smpi uma…jeng jeng jeng..blari masuk ke tandas, trus MUNTAH..Pening lg..trus aku bw tido..smpi la mlm. Br la ringan2 skit kepala tu..Alhamdulillah..

Pd 09/12/2012 is my befday. Haih..umo suda 27thn da..3 thn lg tuk mcecah umo 30thn. Matai..alhamdulillah…syukur masi lg d sini..:) Yg gembirakn, aku dpt perfume Burberry “BODY” gift from my mum..Yaiy…I like it..heheheh…Tq mum…:* Yg lain ada but tggu ja la..Hahahha..yg sedih, xda special yg wish sm aku…Klu dlu ada..ni kali langsung xda..Sedih sgt2…L xpa…life must go on..Ada hikmah d sblk semua ni…Aku pcaya qada’ & qadar. Ada jodoh, xke mn jg.:)

Argh!!! Ni tarikh 12/12/2012 bikin panas sm aku..Yg lain, lucky kn..ada yg langsungkn kawin, btunang..tp aku..bikin panas & t’ingat2 kes tu..Huhuhu..biarlah aku simpn, xnk aku mau kongsi d sini. Trauma tu trauma jg, but lawan semua tu.Klu ada org lain, mmg trauma suda tu..Pgalaman tu buat pgajarn sm aku. Akan aku simpan bila2..Tp ms yg sm, tuk slesaikn mslh tu, mgurus semua smpi slesai ada pula yg sangkut paut k…Hahahaha…fhm2 je la..klu org tu urus hal aku, mula la…tu biar aku cite lain lain topic. 1 per 1 ye..hehehe…Lucu ada jg, takut pun ada…na..apa mcm tu…:p Tau pun takut cik Ayeen ni…:p

Stakat ni la blaku dlm hidup ku…J Akan citekn lbh lg d lain topic…Bye..:* 

0 comments: