BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, July 31, 2013

Hairannnnnn....Gosippppp melanda..

Yeah....slmt tgh ari semua..


Alhamdulillah...ari ni da masuk 22 Ramadhan kita bpuasa...& tggl semggu lg kita myambut hari kemenangn kita iaitu hari raya aidil'fitri. Hurm..mengenai title aku d atas tu, kekdg aku rs lucu..Psl gosip2 ni, ada separuh takut kn...Bg aku, da lali semua tu. Tau la..gosip ni kekdg ada yg betul & x..But, gosip aku ni cm biasa gosip sm org ofis (Lelaki) jg spt dlu jg..Hehehehe..Heran aku...Aku nk bkwn sm lelaki pun bfikir 2x..coz gosip kn..gosip yg xsihat ni..hehehe...Aku kena gosipkn seorg lelaki b'status kn sudah b'kahwin. Na...parah kn..yg suda kawin lg tu..klu bujang td, xpa..ni suda kawin. Kekdkg aku fikir, slh ka aku bkwn sm org yg da kawin? Just fren, bkn lbh dr tu. Haihhhh...ssh sgt nk bkwn klu 1 ofis ni..Mulut manusia ni sukar nk tutup..ada sj yg cite yg x elok. Apa2 pun aku redha ngan gosip tu..aku fikirkn +ve semua tu. Yg penting niat kita ingin bkwn, bknnya ada maksud d sblk..:) 

Hurm..aku xkisa kena gosip coz just fren ja..xlbh dr tu. Lgpun, aku slesa bkwn sm dia, coz dia byk nasihat kat aku, berikn pdpt yg matang & yg penting citars & serasi tu ada...xslh jg kn bkwn sm lelaki yg suda kawin. Janji, tau batas2nya..aku pun sedar dirinya suda kawin, wpun lelaki ni ada 3 isi tmpt kosong jg. But, aku bkn ppuan cm tu..Niat aku, ingin bkwn..kwn ja la tu..xda yg lain..:) Hehehehe...

^_^ peace....

0 comments: