BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 19, 2014

My life 2014

Assalamualaikum & Hai semua...

Wowww...lama pula aku xpost ni blog ba. Astagaaaa....i dont know last aku post blog ni..Mgkn tlalu sibuk sm keja & isi ms diri sendiri...Padahal monday - friday mghadap notebook jg...Hahahahahah...Ok...apa mau mulakn ya...Hurm...Skg kita suda masuk thn 2014, suda ada prubhn jg..Ok...my life spjg thn 2014 ni mau masuk bln 4 da..aku rs ok ah...xda prubhn cuma kekdg prangai tu la..on off on off...Hahahaha...Biasa la...ikut mood..kekdg ok kekdg x..But azam 2014 ni nk aktif blk activiti luar spt Jogging sm bowling..I know last yr starting end of February until end of March 2013 aku abaikn my jogging gara2 focus on my bowling..coz have a tournament antara company2 lain. Sesudah slesai bowling tu trus la jarang da jogging...rs mls ada la...Trus body pun kurang stamina & naik suda tu...Huhuhuhu...Start aktif blk pd after Raya tu..d situ aku start suda jogging but bkn slalu..Semggu 3x..kekdg 2x..Hehehehe...tgk keadaan kondisi bdn aku ni...xleh bterusn sgt..Nk rehat2 kn jg otot2 aku ni...

Selain jogging, aktif pd Bowling jg...Bowling pun last main after tournament tu...Senyapppp trussss...hahahahah...coz xda kwn main kn..Main sendiri pun ok..tp rs janggal lak...mcm syok sendiri...Skg ni aktif suda d bw oleh kwn ofis..Started on early month of February 2014. d bw ada sbb nk buat group bowling tuk p'siapn next yr. Kira ok la...ada kwn jg main bowling...Dlm group tu mesti ada 5org pemain..& hanya seorg ppuan ja tu adalah aku...hehehehe...4 lelaki & seorg ppuan..Dlm semua tu bujang ya..Ni kali la...hahahaha...xjg la kami slalu main...tgk keadaan..klu kami semua ada ms & senang br la main...Br ada saingan..heheheh...3 org GLOB & 2 org luar...Hehehehe...

Rsnya ada lg ni cite lg..but d next blog...Wait ya...:)

0 comments: