BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, June 22, 2012

Yeeeeeeaaaahhhh...!!!!

Assalamualaikum & slmt pg..Ya, lama aku xpost ni blogger..walau sesibuk mn pun aku tetap akan postkn jg bila ada ms tluang. Hurm...kehidupn aku skg, alhamdulillah...bjln ngan baik. Kekdg ada yg xkena pd diri aku jg but biarlah diri aku ja tau & Allah...Allah maha mengetahui semua isi ati aku, apa yg aku fikirkn & apa yg aku lakukn. Apa2 mslh aku akan mngadu dgn Allah swt coz dia maha mendgr. Klu ngadu mslh dgn org sekeliling, drg xkn fhm. Hanya sia2 ja...& aku fikir lbh baik aku ngadu maha Esa..Rs lbh tenang & insyaAllah Dia akan beri jln yg tbaik utkku. Mudah2an...:)

Ok..skg ni aku tukar life aku & aku bykkn ms riadah d luar b'banding dlu..Aku byk mghabiskn ms tuk diri aku sendiri dgn b'jogging, ke gym(klu ms m'izinkn) & sukan with my staffs. Lgpun bila aku fikir blk, my age bknnya muda suda, 3thn akan dtg akan melangkah ke angka 3 suda...So, ms ni la aku mghabiskn ms tuk diri sendiri ms single ni..Nnt bila dah b'umatgga, ada keluarga sendiri & ada anak...cnfirm xda ms tuk riadah spt skg ni. Aku mau puas2 apa yg aku buat skg ni, asalkn aku tau batas2nya & tdk mbuat pkara yg x elok.:)

Psl psgn hidup tu, setakat ni aku xmau memikirkn coz aku xmau hal tu tjd pd diri aku. Biarlah Allah yg menentukn sj, coz jodoh kita suda t'tulis pd umo kita 4bln lg. So, aku xtau ngan sapa jodoh aku, & aku hanya mampu bdoa moga dpt jodoh yg baik, jujur, ikhlas, hormat parents aku & menerima aku dgn seadanya. Aku harap jodoh aku tu jgn pilih aku kerna kecntkkn aku coz kecntkkn ni xkekal, biarlah cntk d ati.. Yg penting menerima aku seadanya. & 1 lg jgn pilih aku kerna aku ni kaya @pun bharta. Aku trus trang, aku x sekaya cm d luar tu, harta pun rs xbyk. Aku adalah insan biasa sj. Segi penampilan pun, just Tshirt & jeans ja. Tu ja aku mampu penampiln cm tu. Skg ni klu ada org tanya 'bila nk kawin?' Senang ja aku jwb. Klu aku mjwb jgn pula ada yg trasa & jgn pula kata aku jahat. Mmg tu la jwpn aku bg tu, spy x d tanya2. Rimas ba ptanyaan soalan BONUS tu. Pls la...jodoh tu ada, tp kita xtau bila jodoh tu smpi. Seru da smpi, aku akan bgtau jg..Yes, aku ngaku, bkwn2 tu ada la...tp biarlah rahsia sapa org tu. Hanya dia sj d ati aku skg ni wpun...oppsss!!! Biar aku ngan dia sj yg tau..Ha!!! jgn fikir bkn2 ya...yg tau hanya Allah sj, & Dia yg maha mengetahui sapa d ati aku skg. Aku ni mmg akan setia pd 1, wpun byk bkwn lelaki...setia pd 1..Curang, bpsg2, pmainkn...tu bkn aku, ok! Kenapa dia d ati aku, biarlah sj aku yg tau..:) Wpun dia begini ka begitu ka...aku xpenah tuk mburuk2kn dia sm kwn2 @pun family...coz kita ni hanya manusia biasa, xda yg perfect. cm aku pun byk kekurgn jg..

Wow!!! Ok...ptg ni (22/06/2012) xsbr lak nk training volleyball. Hehehe...mcm la aku ni pndi sgt mo main, tp aku nk try. Cnfirm tgn aku ni akan bengkak..Hahaha...mau p tmpar org br cun main tu...:P Hahahaha...Bkn tu ja...sabtu ni ada futsal after work..Hahaha...cnfirm semput2 la tu...xpa...yg penting ENJOY...:) Ok...nnt aku akan cite selanjutnya...Caw...:*