BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 25, 2013

Terima kasih ya Allah...:')

Salam 1 Malaysia;

Yaiy, mcm formal lak aku mgatakn 'salam 1 malaysia'...hahahaha..xpa, blaja2 mntau dpt keja gov., na...guna ayat tu jg tu..:p hehehe..Ok, lama pula xpost ni blogger. Kesibukn melanda diri aku smpi aku x terpost ni blog ba. Sibuk aktiviti ngan sukan, keja & diri sendiri. D uma lg la, ada laptop but xda ms. Mmg klu d tgk, cm xbz, but aku prefer pelihara mata lg bgs. Ni kali la...pentingkn mata drpd yg lain. Erti kata, penat..heheheh..Klu suda penat tu, bgs aku pelihara mataku. Rehatkn diri..lg bgs..:)

So, aku post blogger ni pun ngam2 free jg. Xla tlalu sibuk suda, ni kes ngantuk ni. Drpd aku ngantuk, bgs aku post ni blog. Wow!!! Byk cite aku rs skg ni. Bole buat novel sm report. Hahahaha..cite suka duka aku lalui. Mcm xda endingnya ba. Klu d ingat blk, mesti org akan rs 'muak' pd aku coz cite sm, xda pyelesaian. Now, alhamdulillah, ada suda endingnya...'Redha' apa yg blaku & 'Pasrah' wpun pahit utk d telan. :) Hal tu biarlah mjd rahsia pd diri aku & hanya diri aku ja tau apa yg blaku. Mmg pahit aku telan & lalui tu. Tu ujian buat diriku. Kekdg aku rs give up tuk hadapi & hmpir putus asa. Tp drgn dr kwn2 rapat & kwn2 ofis mbuat aku kuat iman & ati smpi skg. Klu aku xkuat hanya mampu menangis ja but no decision. Nk luahkn pd org tdkt spt Family @pun saudara mara, aku xsggup. Aku xmau lukai ati mereka. Hanya org yg t'tentu ja aku luahkn & bole d percayai..Setlh d analisis, aku bfikir masak2...ambil pndgn dr kwn2..decision is Redha & Pasrah. Not means, mgalah but d paksa pun @pun cara apa2pun mmg bkn kita punya. Na, lbh2 lg klu ia punyai pilihn sendiri. So, bgs undur diri..:) Hal kenapa, biarlah aku ja tau..aku tau sgala2nya..Klu bole, xnk b'ulang lg. Biarlah mjd kenangn. Aku x berdendam @pun bmusuh, aku tetap akan maafkn org tu. Yg lain aku serahkn pd yg Esa. Dia tau sgala2nya...:')

Alhamdulillah, aku bole trima hakikat bhw org tu bkn jodoh aku. Yala, klu org tu xsyg sm kita, buat apa kita mghrap lg kn. Da d buang jauh2, apa nk d tggu. Kumbang bkn seekor..Cuma skg ni aku pbaiki diri yg ada kekurangn pd diriku. Im not perfect person. In progress...Hehehehe..Skg ni aku mau bkwn semua ngan sesapa ja. Ada seorg kwn ofis ni, minta pdpt sm dia coz dia lelaki & already married & i know he have more experience...Bila aku cite sgala2 mslh aku, dia bg respon yg mdlm pd diri aku...Aku ingat lg pesanan kwn aku tu 'Dah ada pgalamn bcinta, so, skg ni buang dlu prasaan bcinta tu. Bkwn semua org, bgaul dgn org. Ada jodoh xke mn jg.' Yeahhh...tsentap aku jdnya time tu. Hahahaha..coz bkwn ni xda yg sakit ati, xda yg myakiti, xda yg cucuk2 blkg...Hahahaha...sori klu ada yg trasa...maaf ye..:p

Now, im happy..d tmbh lg kwn2 aku berikn kegembiraan pd aku..thanks frens...Luv u all...mmmuuuaaaahhh...:*