BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, October 14, 2013

Tidak Sangka....terkejut...

Assalamualaikum...selamat ptg...:)

Hurm..lama aku x post ni blog. Ni post ngam2 free time, lgpun sok kita akan myambut Aidil'adha, 15.10.2013 ni..Hehehehe...byk staff kami cuti ni...Geng karas aku cuti...Sunyi aku rs..Diam memjg aku ari ni..Diam2 ubi b'isi ya...tgn pun buat keja tekan keyboard, kunun2 buat keja..padahal, na...post blog ni...smbil2 tu online hp..hahahaha...mcm? Bijak2....:p online hp tu smpingan...:p

Ari ni tetiba aku trasa sedih...mau nangis ada la...apa la dugaan Allah bg aku ni. Mmg aku dpt rs, owez lunch time ada c kwn bw mkn..mmg x miss...mesti bw mkn. Ari ni btul2 xdpt coz c kwn tu sibuk, ada emergency d luar...Huhuhu..kunun2 aku hint2, tp xdpt...Sedih2....:'( Spy aku xrs sedih tu aku join kwn2 aku yg lain la..Lunch time d Restoran Rezeki d Terminal Bus Inanam. Yg mgejutkn..Allah maha mgetahui semua kejadian ni..Akhirnya t'makbul jg doa aku ingin btemu seseorg tu. Tp org tu da kawin, br ja kawin bln 5 td. Smpi ja d restoran tu aku nmpk seorg ppuan yg penah aku nmpk d FB, Tgk btul2 rupanya bininya..Ngam2 posisi tmpt duduk, d sblhnya ja...Aduina..betapa aku bdebar time tu..aku rs, kenyg ba trus..aku rs kwn2 aku prasn gelagat aku time tu. Aku xmau d gelar sombong, aku wechat dia. Br dia prasn..aku mau tatap wajahnya tp ada bininya...xbgs jg..Lgpun takut aku jatuh cinta pdnya..aku xmau jg dia jatuh cinta pdku. Aku hormat. Ikutkn cite, aku sm dia hampir mau kapel, tp takdir xmeyebelahi kami bdua coz dia nk kawin ngan pilihn familynya..Aku muncul secara tetiba dlm hidupnya..Just fren ja time tu tp aku rs dia adalah org yg baik, bole d smping aku slamanya..tp bkn jodoh aku sm dia. Aku mgalah dlm situasi. Ingat lg, dia time tu nk batalkn perkahwinannya tu, tp aku larang...biarlah aku mgalah..aku sggup..lg la aku xsggup tgk dia bgaduh sm familynya gara2 nk batalkn perkahwinannya tu. Huhuhuhu...td bila aku nmpk dia, aku rs xkuat time tu..Aku mengaku, aku masih SAYANG kan dia...CINTA dlm ati ni masi utuh. Wpun aku x memiliknya, aku tetap akan mdoakn agar dia bhgia d smping isteri t'syg..Allah yg tau ati aku skg ni. Aku mampu melihat semua ni..kesedihn biarlah aku simpan dlm diri aku tanpa org tau.

Apa2 pun..Thanks Allah, engkau makbulkn doa aku ingin btemu dgnnya. Aku mampu tgk dr jauh ja..(Padahal td bersebelahn ja...Hahahaha) :)